توجه داشته باشید

شما میتوانید در صورت وجود مشکل خارج از تایم کاری مجموعه در پایین صفحه در قسمت ارسال دیدگاه مشکل خود را بیان کنید تا در اسرع وقت کارشناسان ما به آن رسیدگی کرده و در همان قسمت به شما راه حل رفع مشکل لپ تاپ را بیان کنند و در صورت امکان ، مشکل لپ تاپ شما را از راه دور برطرف کنند .

نصب درایور روی انواع ویندوز

نصب درایور روی انواع ویندوز

سیستم عامل اصلی ترین قسمت نرم افزار لپ تاپ ها و کامپیوترهای خانگی می باشد . ویندوز نوعی سیستم عامل است که روی هر پلتفرمی که متناسب با شرایط این سیستم عامل باشد ، نصب می شود . در واقع تمامی کامپیوتر ها دارای دو قسمت اصلی سخت افزار و نرم افزار می باشند که این دو قسمت با تکیه بر یکدیگر ، سبب می شوند تا شما بتوانید از سیستم خود استفاده کنید .

سخت افزار چیست ؟

در واقع سخت افزار شامل تمام قسمت هایی از کامپیوتر شما می شود که قابل لمس هستند و این هم یعنی تمامی قطعاتی که بر روی کامپیوتر شما قرار داده شده ، در گروه سخت افزار سیستم شما قرار میگیرند .

مادربرد ، هارد دیسک ، رم ، گرافیک ، مانیتور ، کیبورد و … همگی جزو سخت افزار سیستم شما محسوب می شوند و برای راه اندازی یک سیستم ابتدا به یک سخت افزار درست و اسمبل شده نیاز داریم که بتوانیم بر روی آن سخت افزار ، نرم افزار سیستم را نصب و راه اندازی کنیم . برای آشنایی بیشتر با سخت افزار سیستم میتوانید به این لینک مراجعه کنید .

نرم افزار چیست

نرم افزار چیست ؟

نرم افزار مجموعه ای از برنامه های رایانه ای است که بر روی سخت افزار سیستم شما تعبیه می شود تا بتوانید از آن استفاده کنید . اگر بخواهیم مثالی درست و قابل فهم از سخت افزار و نرم افزار بزنیم ، بدن میتواند یکی از بهترین مثال های موجود باشد . اجزای تشکیل دهنده ی بدن انسان را میتوان سخت افزار و فرمان هایی که مغز انسان به سایر اعضا انتقال میدهد را میتوان به نرم افزار تشبیه کرد که این پروسه توسط مغز سیستم شما ، یعنی cpu انجام میشود .

بیشتر بدانید : برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه cpu اینجا کلیک کنید .

اصلی ترین قسمت نرم افزار سیستم های کامپیوتری ، سیستم عامل می باشد . سیستم عامل بستری است که توسط یک سری از شرکت ها برنامه نویسی شده تا همه ی افراد بتوانند از کامپیوتر استفاده کنند . شرکت هایی از جمله مایکروسافت و اپل که سازنده ی سیستم عامل های ویندوز و مکینتاش هستند . در واقع سیستم عامل بستری است برای کاربران که بتوانند راهی برای ارتباط بین سخت افزار و نرم افزار برقرار کنند ، سیستم عامل ها درگذشته هیچگونه رابط کاربری گرافیکی نداشته و تنها از طریق کد امکان استفاده از توانایی سخت افزار و پردازش را داشتند و امروزه شاهد پیشرفت چشمگیر آن هستیم .

این شرکت ها ، شرکت های تولید کننده ی کامپیوتر هستند و سیستم عامل ها را متناسب با سخت افزار خود تولید میکنند (البته میتوانند نباشند ولی به طور معمول اینگونه است) . این قضیه در تولیدات شرکت اپل به راحتی حس میشود . همانطور که گفته شد سیستم عامل ها بستری برای انجام هرگونه فعالیتی بر روی سیستم می باشند و ابتدا در شروع کار باید بر روی سخت افزار سیستم خود ، متناسب با آن سخت افزار ، یک سیستم عامل نصب کنید تا بتوانید وارد محیط نرم افزاری سیستم خود شوید و در آنجا به فعالیت خود ادامه دهید . در ادامه ی مطلب طریقه ی نصب درایور بر روی انواع ویندوز میخواهیم چند سیستم عامل ، با کارایی بالا و مناسب به شما معرفی کنیم .

انواع سیستم عامل

انواع سیستم عامل

از پرکاربردترین سیستم عامل ها میتوان به سیستم عامل ویندوز ، سیستم عامل مکینتاش ، سیستم عامل یونیکس ، سیستم عامل لینوکس اشاره کرد که در بین این ۴ سیستم عامل پر کاربرد ، سیستم عامل ویندوز رتبه ی اول و سیستم عامل مکینتاش رتبه ی دوم را از نظر محبوبیت در بین کاربران به خود اختصاص داده است . برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ی سیستم عامل میتوانید به مطلب سیستم عامل مراجعه کنید .

تا به اینجا شما را با سخت افزار سیستم عامل آشنا کردیم . تا انتهای مطلب طریقه ی نصب درایور بر روی انواع ویندوز با ما همراه باشید .

همانطور که گفته شد سیستم عامل ویندوز پرکاربردترین سیستم عامل از نظر کاربران شناخته شده است . تمامی این سیستم عامل ها در ابتدا باید بر روی سیستم نصب شوند . برای دیدن آموزش نصب ویندوز اینجا مراجعه کنید .

درایور چیست

درایور چیست ؟؟

قسمت های سخت افزاری کامپیوتر دارای یک اطلاعاتی هستند که برای سیستم در مورد توانایی قطعه ، نوع کارایی ، طرفیت و … توضیحاتی میدهند و در کل در مورد قطعه اطلاعاتی را در اختیار سیستم یا همان کامپیوتر قرار میدهند . این اطلاعات به سیستم عامل کمک میکند که اجزای سخت افزاری کامپیوتر را شناسایی کرده و بتواند با آن ارتباط برقرار کند و واضح است که اگر ارتباط بین قطعه های سخت افزاری با سیستم عامل به درستی برقرار نشود ، سیستم دچار مشکل شده و در قسمت هایی ، به مشکل بر خواهید خورد که به آن مشکلات نرم افزاری گفته می شود . به این اطلاعاتی که باید در اختیار سیستم عامل قرار دهیم تا این ارتباط به درستی صورت بگیرد درایور گفته میشود .

شرکت های سازنده ی قطعات کامپیوتر اطلاعات قطعه ی تولید شده را جمع آوری کرده و در اختیار مصرف کننده ها قرار میدهند . این قضیه در مورد تمامی قطعات تولیدی این شرکت ها صدق میکند و شرکت های سازنده مانند اینتل ، باید برای تمامی قطعات خود اطلاعاتی را در اختیار مصرف کننده ها قرار دهند تا در حین کار با مشکل مواجه نشوند .

در اینجا ممکن است سوالی پیش بیاید که این درایور ها را از کجا باید تهیه کنیم ؟؟

دوستان عزیز توجه داشته باشید : در هنگام خرید یک کامپیوتر ، قروشنده یک CD یا DVD در اختیار شما قرار می دهد که در آن ، تمامی درایور های اصلی قطعات سیستم شما قرار گرفته و شما باید از آن برای عملکرد بهتر سیستم خود استفاده کنید . در بعضی مواقع ممکن است که این CD یا DVD گم شود یا برایش مشکلی بوجود بیاید و شما نتوانید از آن استفاده کنید ، در این حالت شما میتوانید درایور های قطعات سیستم خود را از سایت شرکت سازنده قطعات ، دریافت کنید و بر روی سیستم خود نصب کنید . ممکن است در سایت شرکت سازنده با چند درایور مواجه شوید ، در این حالت شما باید به صورت دقیق از قطعه ی مورد نظر اطلاعات کسب کنید و برحسب آن اطلاعات درایور مربوطه را نصب کنید ، در غیر این صورت باید یکی یکی درایو ها را نصب کرده و ببینید کدام بر روی سیستم شما جوابگو می باشد . منظور خود را با ذکر مثالی برای شما واضح تر توضیح می دهیم . فرض کنید که پس از نصب تمامی درایو ها ، درایور گرافیک شما با مشکل مواجه شده است ، در این حالت باید به سایت شرکت سازنده ی کارت گرافیک خود رجوع کرده و در آنجا جویای درایور کارت گرافیک خود شوید . ممکن است در این حالت با چند درایور گرافیک مواجه شوید . کاری که شما باید انجام دهید این است که از قطعه ی موجود بر روی دستگاه خود اطلاعات لازم را مشاهده نموده و بر اساس آن ، درایور گرافیک خود را پیدا کنید ،در غیر این صورت باید یکی یکی درایورها را تست کنید . معمولا درایور دستگاه های جدید به راحتی پیدا می شوند و این مشکل ممکن است درایور های قطعات دستگاه های قدیمی مشاهده شود .

توجه داشته باشید که شما در حال نصب چه ورژنی از ویندوز هستید و بر اساس ویندوز نصبی ، درایور کارت گرافیک خود را انتخاب کنید . در بعضی مواقع ممکن است ویندوز سیستم شما ۱۰ باشد ولی شما درایور مخصوص به ویندوز ۸٫۱ را نصب کنید که در این صورت ارور یا مشکل مواجه میشوید .

نکته

۱ : بعضی از قطعات مانند موس ، کیبورد ، مانیتور و … در واقع Plug & Play هستند و نیازی به نصب درایور بر روی کامپیوتر ندارند و سیستم مستقیم آنها را شناسایی میکند .

۲ : بعضی از کارت گرافیک ها یا درایور ها به خصوص کارت گرافیک های شرکت (Nvidia) هر چند وقت یکبار نیاز به بروز رسانی دارند و برای بروز رسانی کارت گرافیک ، ابتدا باید نسخه ی قدیمی را پاک (Unistall) کرده و نسخه ی جدید را جایگزین کنید . توجه داشته باشید که انجام این عمل برای بهبود عملکرد قطعه ی سخت افزاری مورد نظر می باشد و انجام ندادن آن مشکلی برای سیستم بوجود نمی آورد .

۳ : حالاتی هم وجود دارد که شما تمامی درایور های شرکت سازنده ی قطعه را نصب کرده ، ولی همچنان مشکل رفع نمیشود . در این حالت باید به قسمت manage/device manager رفته و بر روی درایور مورد نظر که درست نصب نشده است کلیک کرده و در پنجره ی باز شده ی جدید ، گزینه ی Update driver را انتخاب کرده و منتظر بمانید . بعضی مواقع ممکن است این روش جوابگو باشد .

امیدواریم از مقاله طریقه نصب درایور بر روی انواع ویندوز نهایت استفاده را برده باشید .

بهتر است مقالات ما را مطالعه کنید

لیست خرابی لپ تاپ براساس برند

لیست خرابی لپ تاپ براساس برند

/
لیست خرابی لپ تاپ براساس برند دلایل خرابی لپ تاپ چیست ؟ با این …
تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون

تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون

/
تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون لپ تاپ ها جزء سیستم هایی است که ب…
ارزان ترین لپ تاپ ۲۰۲۱
بهترین مدل لپ تاپ برای گیمر
جدیدترین لپ تاپ های سال 2021
تفاوت ویندوز اورجینال با کرک شده
چگونگی آپدیت ویندوز
چگونگی ارتقا کارت گرافیک لپ تاپ
مجازی سازی سرورها
تعمیرات لپ تاپ سامسونگ Samsung
تعمیرات لپ تاپ توشیبا Toshiba
تعمیرات لپ تاپ سونی sony
تعمیرات لپ تاپ لنوو Lenovo
تعمیر لپ تاپ فوجیتسو fujitsu
تعمیرات لپ تاپ دل
تعمیرات لپ تاپ ایسوس
تعمیرات لپ تاپ ایسر
تعمیرات لپ تاپ HP
تعمیرات لپ تاپ
تاریخچه ساخت لپ تاپ
تعمیرات تاچ پد لپ تاپ
تعمیر و تعویض اسپیکر لپ تاپ
تعمیر و تعویض USB لپ تاپ
تاچ پد لپ تاپ
تعمیر فیش روی لپ تاپ
تعمیر فلت لپ تاپ
تعمیر آداپتور لپ تاپ
پورت USB C لپ تاپ
تعمیر و تعویض تاچ پد لپ تاپ
تعمیر و تعویض برد لپ تاپ
تعمیر و تعویض باتری لپ تاپ
تعمیر و تعویض LCD لپ تاپ
تعمیر و تعویض LED لپ تاپ
تعویض ای سی پروگرامر لپ تاپ
تعویض فن لپ تاپ
تعمیر و تعویض هایولتاژ لپ تاپ
تعمیر و تعویض لولای لپ تاپ
تعمیر و تعویض کیبورد لپ تاپ
تفاوت لپ تاپ و اولترابوک چیست
تفاوت الترابوک ها و نت بوک ها و تبلت ها
تعویض لولای لپ تاپ
تعویض کارت شبکه لپ تاپ
تعویض چیپ لپ تاپ
خرابی برد لپ تاپ
خرابی LCD لپ تاپ
خازن ها
حسگر اثر انگشت لپ تاپ
چرا باید ویندوز را آپدیت کرد
دلایل شارژ نشدن باتری لپ تاپ
دلایل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ
داغ شدن لپ تاپ
خیس شدن لپ تاپ
خطرات اشعه لپ تاپ
ریختن مایعات بر روی لپ‌تاپ
ریبال کردن چیپ
روشن نشدن لپ تاپ
رفع مشکل کندی ویندوز
روش رفع مشکل بلو اسکرین BSOD
کلیدهای ورود به بایوس Bios
کارت گرافیک چیست
علت هنگ کردن لپ تاپ
علت روشن نشدن وایرلس در ویندوز
سرسخت ترین لپ تاپ های 2019
معرفی بهترین لپ تاپ های تجاری
معایب اتصال دائم شارژر به لپ تاپ
 مشکلات نرم افزاری لپ تاپ
مراحل نصب ویندوز seven 7
لپ تاپ هایی با بیشترین عمر باتری
ویژگی های ویندوز ۱۰ بر روی لپ تاپ ها
نمودار خرابی لپ تاپ ها
نصب درایور روی انواع ویندوز
تعویض ال سی دی لپ تاپ
بهم ریختن ساعت و تاریخ لپ تاپ
بهترین لپ تاپ های سال 2019
بهترین برند های لپ تاپ
آپدیت کردن ویندوز 7
معرفی انواع رم لپ تاپ
امنیت شبکه های کامپیوتری
اکتیو کردن ویندوز 10
افزایش طول عمر باتری‌های لپ‌ تاپ
اشتباهات رایج در خرید لپ تاپ
LED لپ تاپ

LED لپ تاپ

/
مادربرد Motherboard چیست
قطعات الکترونیکی
CPU چیست ؟؟؟

CPU چیست

/
بایوس Bios چیست ؟
ابزار و تجهیزات تعمیرات لپ تاپ
5 1 رای
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها