توجه داشته باشید

شما میتوانید در صورت وجود مشکل خارج از تایم کاری مجموعه در پایین صفحه در قسمت ارسال دیدگاه مشکل خود را بیان کنید تا در اسرع وقت کارشناسان ما به آن رسیدگی کرده و در همان قسمت به شما راه حل رفع مشکل لپ تاپ را بیان کنند و در صورت امکان ، مشکل لپ تاپ شما را از راه دور برطرف کنند .

چگونگی آپدیت ویندوز
چگونگی آپدیت ویندوز

آپدیت کردن ویندوز دارای دو مزیت بسیار مهم می باشد :

. ثبات سیستم عامل را بالا می برد ، یعنی سیستم عامل دیرتر آسیب می بیند .

. مشکلات امنیتی را تا حدی رفع می کند .

علت آپدیت ویندوز

بررسی و نصب به روزرسانی ویندوز ، مانند سرویس پک ها  ، سایر تکه ها و به روزرسانی اصلی ، بخش لازم برای اجرای هر سیستم عامل ویندوز است . به روزرسانی ویندوز می تواند از بسیاری جهات از نصب ویندوز شما پشتیبانی کند . به روزرسانی ویندوز ، می تواند مشکلات خاص ویندوز را حل کند ، از حملات ویروس ها محافظت کند و یا حتی  ویژگی های جدیدی را به سیستم عامل اضافه کند.

آپدیت ویندوز با استفاده از سرویس Windows Update به راحتی نصب می شود . اگرچه مطمئناً می توانید به روزرسانی های دستی را از سرورهای مایکروسافت بارگیری کنید ، اما به روزرسانی از طریق ویندوز به راحتی قابل انجام است .

با انتشار مایکروسافت نسخه های جدید ویندوز ، سرویس Windows Update طی سالها تغییر کرده است . در حالی که به روزرسانی های ویندوز که با مراجعه به وب سایت Windows Update نصب می شدند ، نسخه های جدیدتر ویندوز شامل یک ویژگی ویژه Windows Update با گزینه های بیشتر است .

چگونگی آپدیت انواع ویندوز
چگونگی آپدیت انواع ویندوز

در این مقاله که توسط کانون آرسده تهیه شده است ، در تلاشیم تا به شما کاربران عزیز چگونگی آپدیت کردن ویندوز را آموزش دهیم و امیدواریم از مطالعه این مقاله لذت ببرید . در این قسمت از مقاله در تلاشیم تا نحوه آپدیت کردن انواع ویندوز را به طور جداگانه در دسترس شما قرار دهیم .

نحوه آپدیت ویندوز 10
نحوه آپدیت ویندوز 10

.  برای مرحله اول ، به مسیر “C:\Windows\SoftwareDistribution\Download” در کامپیوتر مراجعه کنید و هر فایلی که در پوشه “Download” وجود دارد را حذف نمایید.

. به قسمت جستجوی “Start” بروید و سپس عبارت “Windows Update” را جستجو کنید و پس از جستجو روی آیکن آن کلیک کنید . سپس دوباره به قسمت جستجوی “استارت” مراجعه کرده و سپس عبارت “CMD” را وارد کنید .  پس از یافت شدن “CMD” روی آن راست کلیک کرده و سپس گزینه “Run as Administrator” را انتخاب نمایید .

. در پنجره “Command Prompt”، لازم است عبارت “wuauclt.exe /updatenow” را به طور دقیق تایپ نمایید . اما به خاطر داشته باشید که نباید کلید “Enter” را فشار داده و دستور را ارسال کنید . سپس در مرحله بعد به صفحه “Windows Update” رفته و از کادر سمت چپ صفحه ، گزینه “Check For Updates”  را انتخاب نمایید .

. دراین مرحله شاهد چک کردن بروزرسانی ویندوز مطابق تصویر زیر خواهید بود.  سپس به پنجره “Command Prompt” برگردید و دستوری که در مراحل قبل وارد کرده بودید را ، با فشار دادن کلید “Enter” ارسال نمایید . حال مشاهده خواهید کرد که ویندوز 10 شروع به دانلود آپدیت جدید کرده است .  پس از اتمام بروزرسانی ، سیستم کامپیوتری خود را ریستارت نمایید .

نحوه آپدیت ویندوز های  Windows 8 ، 7 و  Vista
نحوه آپدیت ویندوز های  Windows 8 ، 7 و  Vista

در ویندوز 8 ، ویندوز 7 و ویندوز ویستا بهترین راه برای دسترسی به Windows Update از طریق کنترل پنل است  .در این نسخه های ویندوز ،  Windows Update به عنوان یک برنامه جداگانه در Control Panel گنجانده شده است ، با گزینه های پیکربندی ، تاریخچه بروزرسانی و موارد دیگر… است . تنها کافی است کنترل پنل را باز کنید و سپس Windows Update را انتخاب کنید .

برای بررسی به روزرسانی های جدید و حذف شده ، گزینه Check for updates را انتخاب کنید . بسته به نوع نسخه Windows که استفاده می کنید و چگونه پیکربندی ویندوز ، آپدیت به صورت خودکار اتفاق می افتد یا ممکن است این کار توسط شما با انتخاب گزینه Install updates انجام شود .

بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که مایکروسافت دیگر از ویندوز ویستا پشتیبانی نمی کند و به همین ترتیب ، بروزرسانی های جدید ویندوز ویستا را منتشر نمی کند . آخرین به روزرسانی موجود ویندوز ویستا در تاریخ 11 آوریل 2017 است .

آپدیت ویندوز های Windows XP
آپدیت ویندوز های Windows XP

 برای به روزرسانی ویندوز XP و نسخه های قبلی ویندوز ، گزینه Windows Update در وب سایت Microsoft Update Windows  ارائه می شود . مانند برنامه کنترل پنل و ابزار Windows Update در نسخه های جدیدتر ویندوز ، بروزرسانی های موجود در ویندوز ، در کنار چند گزینه پیکربندی ساده ذکر شده است . فرایند بررسی ، نصب و حذف آپدیت در وبسایت مایکروسافت به آسانی با انتخاب لینک ها و دکمه های مربوطه در دسترس است .

به این نکته توجه داشته باشید که مایکروسافت دیگر از ویندوز XP و نسخه های پیش از آن پشتبانی نمی کند . پشتیبانی مایکروسافت از ویندوز XP در تاریخ 8 آوریل 2014 پایان یافت . بنابراین در صورتی که آپدیتی برای ویندوز XP شما در وبسایت مایکروسافت موجود باشد ، مربوط به قبل از این تاریخ خواهد بود .

اطلاعات بیشتر درباره نصب  آپدیت Windows
اطلاعات بیشتر درباره نصب  آپدیت Windows

یس Windows Update تنها راه نصب به روزرسانی های ویندوز نیست . همانطور که در مطالب بالا ذکر شد ، بروزرسانی های ویندوز نیز می تواند به صورت جداگانه از Microsoft Download Center انجام شود و سپس به صورت دستی نصب شود.  گزینه دیگر ، استفاده از یک برنامه بروزرسانی رایگان است . این ابزارها معمولاً مخصوص به روزرسانی برنامه های غیر مایکروسافت ساخته شده اند ، اما برخی از آن ها ویژگی دانلود  به روزرسانی های ویندوز را دارند .

این مقاله در جهت بالا بردن سطح آگاهی شما توسط کانون آرسده تهیه شده است . در صورت بروز مشکل می توانید با کارشناسان و تیم مهندسین ما در میان بگذارید تا به مشکلات شما رسیدگی شود . کادر مجرب این کانون ، آماده خدمات رسانی به شماست تا بتوانیم موجبات رضایت مندی شما را فراهم بیاریم . تنها هدف ما جلب رضایت شماست ، کافیست اعتماد کنید .

بهتر است مقالات ما را مطالعه کنید

لیست خرابی لپ تاپ براساس برند

لیست خرابی لپ تاپ براساس برند

/
لیست خرابی لپ تاپ براساس برند دلایل خرابی لپ تاپ چیست ؟ با این …
تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون

تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون

/
تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون لپ تاپ ها جزء سیستم هایی است که ب…
ارزان ترین لپ تاپ ۲۰۲۱
بهترین مدل لپ تاپ برای گیمر
جدیدترین لپ تاپ های سال 2021
تفاوت ویندوز اورجینال با کرک شده
چگونگی آپدیت ویندوز
چگونگی ارتقا کارت گرافیک لپ تاپ
مجازی سازی سرورها
تعمیرات لپ تاپ سامسونگ Samsung
تعمیرات لپ تاپ توشیبا Toshiba
تعمیرات لپ تاپ سونی sony
تعمیرات لپ تاپ لنوو Lenovo
تعمیر لپ تاپ فوجیتسو fujitsu
تعمیرات لپ تاپ دل
تعمیرات لپ تاپ ایسوس
تعمیرات لپ تاپ ایسر
تعمیرات لپ تاپ HP
تعمیرات لپ تاپ
تاریخچه ساخت لپ تاپ
تعمیرات تاچ پد لپ تاپ
تعمیر و تعویض اسپیکر لپ تاپ
تعمیر و تعویض USB لپ تاپ
تاچ پد لپ تاپ
تعمیر فیش روی لپ تاپ
تعمیر فلت لپ تاپ
تعمیر آداپتور لپ تاپ
پورت USB C لپ تاپ
تعمیر و تعویض تاچ پد لپ تاپ
تعمیر و تعویض برد لپ تاپ
تعمیر و تعویض باتری لپ تاپ
تعمیر و تعویض LCD لپ تاپ
تعمیر و تعویض LED لپ تاپ
تعویض ای سی پروگرامر لپ تاپ
تعویض فن لپ تاپ
تعمیر و تعویض هایولتاژ لپ تاپ
تعمیر و تعویض لولای لپ تاپ
تعمیر و تعویض کیبورد لپ تاپ
تفاوت لپ تاپ و اولترابوک چیست
تفاوت الترابوک ها و نت بوک ها و تبلت ها
تعویض لولای لپ تاپ
تعویض کارت شبکه لپ تاپ
تعویض چیپ لپ تاپ
خرابی برد لپ تاپ
خرابی LCD لپ تاپ
خازن ها
حسگر اثر انگشت لپ تاپ
چرا باید ویندوز را آپدیت کرد
دلایل شارژ نشدن باتری لپ تاپ
دلایل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ
داغ شدن لپ تاپ
خیس شدن لپ تاپ
خطرات اشعه لپ تاپ
ریختن مایعات بر روی لپ‌تاپ
ریبال کردن چیپ
روشن نشدن لپ تاپ
رفع مشکل کندی ویندوز
روش رفع مشکل بلو اسکرین BSOD
کلیدهای ورود به بایوس Bios
کارت گرافیک چیست
علت هنگ کردن لپ تاپ
علت روشن نشدن وایرلس در ویندوز
سرسخت ترین لپ تاپ های 2019
معرفی بهترین لپ تاپ های تجاری
معایب اتصال دائم شارژر به لپ تاپ
 مشکلات نرم افزاری لپ تاپ
مراحل نصب ویندوز seven 7
لپ تاپ هایی با بیشترین عمر باتری
ویژگی های ویندوز ۱۰ بر روی لپ تاپ ها
نمودار خرابی لپ تاپ ها
نصب درایور روی انواع ویندوز
تعویض ال سی دی لپ تاپ
بهم ریختن ساعت و تاریخ لپ تاپ
بهترین لپ تاپ های سال 2019
بهترین برند های لپ تاپ
آپدیت کردن ویندوز 7
معرفی انواع رم لپ تاپ
امنیت شبکه های کامپیوتری
اکتیو کردن ویندوز 10
افزایش طول عمر باتری‌های لپ‌ تاپ
اشتباهات رایج در خرید لپ تاپ
LED لپ تاپ

LED لپ تاپ

/
مادربرد Motherboard چیست
قطعات الکترونیکی
CPU چیست ؟؟؟

CPU چیست

/
بایوس Bios چیست ؟
ابزار و تجهیزات تعمیرات لپ تاپ
5 1 رای
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها