توجه داشته باشید

شما میتوانید در صورت وجود مشکل خارج از تایم کاری مجموعه در پایین صفحه در قسمت ارسال دیدگاه مشکل خود را بیان کنید تا در اسرع وقت کارشناسان ما به آن رسیدگی کرده و در همان قسمت به شما راه حل رفع مشکل لپ تاپ را بیان کنند و در صورت امکان ، مشکل لپ تاپ شما را از راه دور برطرف کنند .

 خطرات اشعه لپ تاپ

خطرات اشعه لپ تاپ

دستگاه های الکترونیکی مانند گوشی های موبایل، تبلت ها و لپ تاپ ها اشعه های بسیاری را از خود بروز می دهد. با هدف بررسی این اشعه ها و خطرات ناشی از آن برای بدن انسان تحقیقات بسیار گسترده ای توسط محققان انجام شد. تاثیر این اشعه ها در مواردی که کاربر به صورت محدود از لپ تاپ استفاده می کند خطرات غیر قابل کنترلی ندارد اما هنگامی که به صورت مداوم و در ساعت های طولانی از لپ تاپ استفاده کنید حتما توصیه هایی که وجود دارد را جدی بگیرید تا اثرات این اشعه را برای خود کمتر کنید و در زمان استفاده از این دستگاه احتیاط کنید.

بررسی خطرات اشعه لپ تاپ

در این بخش قصد داریم به بررسی چند نمونه از اثرات ناشی از اشعه های لپ تاپ بپردازیم. از مهم ترین خطرهای اشعه لپ تاپ می توان به تحت تاثیر قرار دادن ضربان قلب و فشار خون، آسیب سلول‌ های خونی، ایجاد حساسیت شدید به میدان مغناطیسی، آسیب DNA، ایجاد تومور در غدد بزاقی، آسیب سلول‌ های عصبی، احتمال تسریع روند ابتلا به بیماری اوتیسم و همچنین ابتلا به بیماری فراموشی، صدمه زدن‌ به چشم ‌ها، ایجاد اختلالات خواب، خستگی، بی حوصلگی و سردرد های مداوم، استرس و اضطراب اشاره کرد. لازم به ذکر است که اگر شما کاربری هستید که در مواردی محدود از لپ تاپ استفاده ی کنید نیازی به نگرانی نیست زیرا این خطرات اشعه لپ تاپ بر اثر استفاده های طولانی مدت در بدن ظاهر می شود.

کانون آرسده با سابقه درخشان در زمینه تعمیر بخش های مختلف لپ تاپ آماده خدمت رسانی به کاربران مصرف کننده لپ تاپ می باشد تا در صورت وجود هر گونه مشکل و سوالی آن را با کارشناسان این کانون در میان بگذارید تا متخصصین ما در اسرع وقت به مشکل و سوال شما در زمینه تعمیر لپ تاپ پاسخگو باشند.

خطرهای گذاشتن لپ تاپ روی پا

۱. خطرهای گذاشتن لپ تاپ روی پا

از مواردی که به هنگام استفاده از لپ تاپ باید به آن توجه داشته باشید عدم قرار دادن این دستگاه بر روی پاها می باشد. به طور عمده در موارد زیادی شاهد قرار دادن لپ تاپ بر روی پا و یا شکم می باشیم که این اتفاق اغلب هنگامی صورت می گیرد که کاربر از عوارض جانبی این روش بی اطلاع می باشد.

اولین عارضه ای که در اثر قرار دادن طولانی مدت لپ تاپ روی پا به وجود می آید سوختگی و سندرم پوست است، این سوختگی ها به علت حرارت و گرمای بالای لپ تاپ به وجود می آید و لکه هایی روی پوست ایجاد می کند که عمدتا حساسیت زا هستند. این سندرم در دفعات اول خطرات جدی و قابل نگرانی ندارد اما در صورتی که به طور مداوم به وجود بیاید لازم است آن را پیگیری کنید. خطرات اشعه لپ تاپ تنها به موارد ذکر شده محدود نشده ساختار DNA نیز ممکن است در اثر گذاشتن لپ تاپ روی پا در طولانی مدت تغییر یافته و به مرور زمان منجر به بروز سرطان شود. بهتر است تا انتهای مقاله خطرات اشعه لپ تاپ با ما همراه باشید .

۲. ریسک سرطان

با توجه به گفته های دکتر Anthony J. Mancini التهابات پوستی و عفونت های آن احتمال ابتلا به سرطان پوست را افزایش می دهند. امواج الکترومغناطیسی که لپ تاپ ها ایجاد می کنند ممکن باعث هدایت جریان در سطح بدن شوند و آن را در حالت غیر نرمال قرار دهند. در یک مطالعه منتشر شده در Archives of Environmental and Occupational Health محققان دانشگاه Siena در ایتالیا ۵ مدل لپ تاپ متداول را بررسی کرده اند.

با توجه به تحقیق آنها امواج توسط لپ تاپها در هنگام استفاده از آنها در نزدیکی بدن افزایش می یابد و ممکن است باعث ایجاد تومور شوند. هم چنین متوجه شدند مقدار میدان مغناطیسی یا EMF خیلی بیشتر از عبارت های درج شده برای میزان امنیت سلامتی روی لپ تاپ ها است. پس از انجام این بررسی، به این نتیجه رسیدند که تولیدکنندگان لپ تاپ ها بهتر است نام و مشخصات محصول خود را تغییر دهند تا از مشکلات استفاده آنها برای سلامت افراد جلوگیری شود و کاربران از میزان آسیب به سلامتی دستگاه آگاه شوند.

آسیب زدن به DNA های موجود در بدن انسان

۴. آسیب زدن به DNA های موجود در بدن انسان

میدان های الکترومغناطیسی بر طبق تحقیقات انجام شده میتوانند برخی از DNA بدن انسان را غیرفعال کنند، بر طبق تحقیقات دکتر Martin Blank از دانشگاه کلمبیا این صدمه زدن و تغییر در دی ان ای به صورت مشهود و اشکار نیست و در گذر زمان ایجاد خواهد شد، یک بار استفاده و قرار دادن لپ تاپ در نزدیکی بدن خود صدمه زیادی به سلامتی شما نمیزند اما اگر این عمل را در طی چند روز هفته به صورت ماهایانه تکرار کنید مطمئنا باید نگران آسیب های اتحمالی این موضوع برای سلامتی خود باشید.

با استفاد از یک لپ تاپ شما در معرض میدانهای الکترومغناطیسی (یا EMFs) که اساسا امواج رادیویی هستند و در اکثر دستگاه های دیجیتالی تولید می شوند قرار می گیرید، laptop radiation یا همان سیگنال های مودم وای فای گفته می شود.

جلوگیری از خطرات اشعه لپ تاپ

برای کاهش مضرات و بروز عوارض جانبی استفاده از لپ تاپ برای بدن، در صورت امکان استفاده از لپ تاپ ها را متوقف یا کم کنید. راه حل دیگر چنین می باشد که لپ تاپ را روی پا نگذارید و آن را روی میز قرار دهید. در صورت نیاز به قرار دادن لپ تاپ روی بدن خود حتما از محافظ مناسب برای جلوگیری از آسیب رسیدن به پوست خود استفاده کنید.

با وجود آن که لپ تاپ ها اشعه های بسیار خطرناکی دارند اما کارشناسان به این مسئله معتقد می باشند که تنها با رعایت چندین نکته ساده امکان جلوگیری از خطرات اشعه لپ تاپ وجود دارد. در مرحله اول توصیه می شود سعی کنید از باتری لپ تاپ خود استفاده کنید و به هنگام کار با لپ تاپ آن را به پریز متصل نکنید.

قاب های مخصوصی وجود دارند که بدن و صورت شما را در برابر پرتوها محافظت می کنند. در صورت امکان سعی کنید به جای استفاده از موس و صفحه کلید بی سیم، از مدل های سیمی استفاده نمایید. همچنین به منظور جلوگیری از خطرات اشعه لپ تاپ، می توانید از سیستم های محافظت کننده در برابر امواج الکترومغناطیسی استفاده کنید. با بهره مندی از این نکات و عملی کردن آن ها به راحتی می توانید از عواقب و خطر های اشعه لپ تاپ جلوگیری کنید.

امیدواریم از مطالعه مقاله خطرات اشعه لپ تاپ لذت برده باشد. این مقاله توسط کانون آرسده تهیه و جمع آوری شده است. در صورت به وجود آمدن هر گونه سوال می توانید با اعتماد به اطلاعات و آگاهی این کانون سوال خود را با ما در میان بگذارید تا بخش پشتیبانی این کانون در اسرع وقت به سوال شما رسیدگی کرده و پاسخ را با شما در میان بگذارند.

بهتر است مقالات ما را مطالعه کنید

لیست خرابی لپ تاپ براساس برند

لیست خرابی لپ تاپ براساس برند

/
لیست خرابی لپ تاپ براساس برند دلایل خرابی لپ تاپ چیست ؟ با این …
تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون

تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون

/
تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون لپ تاپ ها جزء سیستم هایی است که ب…
ارزان ترین لپ تاپ ۲۰۲۱
بهترین مدل لپ تاپ برای گیمر
جدیدترین لپ تاپ های سال 2021
تفاوت ویندوز اورجینال با کرک شده
چگونگی آپدیت ویندوز
چگونگی ارتقا کارت گرافیک لپ تاپ
مجازی سازی سرورها
تعمیرات لپ تاپ سامسونگ Samsung
تعمیرات لپ تاپ توشیبا Toshiba
تعمیرات لپ تاپ سونی sony
تعمیرات لپ تاپ لنوو Lenovo
تعمیر لپ تاپ فوجیتسو fujitsu
تعمیرات لپ تاپ دل
تعمیرات لپ تاپ ایسوس
تعمیرات لپ تاپ ایسر
تعمیرات لپ تاپ HP
تعمیرات لپ تاپ
تاریخچه ساخت لپ تاپ
تعمیرات تاچ پد لپ تاپ
تعمیر و تعویض اسپیکر لپ تاپ
تعمیر و تعویض USB لپ تاپ
تاچ پد لپ تاپ
تعمیر فیش روی لپ تاپ
تعمیر فلت لپ تاپ
تعمیر آداپتور لپ تاپ
پورت USB C لپ تاپ
تعمیر و تعویض تاچ پد لپ تاپ
تعمیر و تعویض برد لپ تاپ
تعمیر و تعویض باتری لپ تاپ
تعمیر و تعویض LCD لپ تاپ
تعمیر و تعویض LED لپ تاپ
تعویض ای سی پروگرامر لپ تاپ
تعویض فن لپ تاپ
تعمیر و تعویض هایولتاژ لپ تاپ
تعمیر و تعویض لولای لپ تاپ
تعمیر و تعویض کیبورد لپ تاپ
تفاوت لپ تاپ و اولترابوک چیست
تفاوت الترابوک ها و نت بوک ها و تبلت ها
تعویض لولای لپ تاپ
تعویض کارت شبکه لپ تاپ
تعویض چیپ لپ تاپ
خرابی برد لپ تاپ
خرابی LCD لپ تاپ
خازن ها
حسگر اثر انگشت لپ تاپ
چرا باید ویندوز را آپدیت کرد
دلایل شارژ نشدن باتری لپ تاپ
دلایل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ
داغ شدن لپ تاپ
خیس شدن لپ تاپ
خطرات اشعه لپ تاپ
ریختن مایعات بر روی لپ‌تاپ
ریبال کردن چیپ
روشن نشدن لپ تاپ
رفع مشکل کندی ویندوز
روش رفع مشکل بلو اسکرین BSOD
کلیدهای ورود به بایوس Bios
کارت گرافیک چیست
علت هنگ کردن لپ تاپ
علت روشن نشدن وایرلس در ویندوز
سرسخت ترین لپ تاپ های 2019
معرفی بهترین لپ تاپ های تجاری
معایب اتصال دائم شارژر به لپ تاپ
 مشکلات نرم افزاری لپ تاپ
مراحل نصب ویندوز seven 7
لپ تاپ هایی با بیشترین عمر باتری
ویژگی های ویندوز ۱۰ بر روی لپ تاپ ها
نمودار خرابی لپ تاپ ها
نصب درایور روی انواع ویندوز
تعویض ال سی دی لپ تاپ
بهم ریختن ساعت و تاریخ لپ تاپ
بهترین لپ تاپ های سال 2019
بهترین برند های لپ تاپ
آپدیت کردن ویندوز 7
معرفی انواع رم لپ تاپ
امنیت شبکه های کامپیوتری
اکتیو کردن ویندوز 10
افزایش طول عمر باتری‌های لپ‌ تاپ
اشتباهات رایج در خرید لپ تاپ
LED لپ تاپ

LED لپ تاپ

/
مادربرد Motherboard چیست
قطعات الکترونیکی
CPU چیست ؟؟؟

CPU چیست

/
بایوس Bios چیست ؟
ابزار و تجهیزات تعمیرات لپ تاپ
0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها