توجه داشته باشید

شما میتوانید در صورت وجود مشکل خارج از تایم کاری مجموعه در پایین صفحه در قسمت ارسال دیدگاه مشکل خود را بیان کنید تا در اسرع وقت کارشناسان ما به آن رسیدگی کرده و در همان قسمت به شما راه حل رفع مشکل لپ تاپ را بیان کنند و در صورت امکان ، مشکل لپ تاپ شما را از راه دور برطرف کنند .

تعمیرات لپ تاپ ایسوس
تعمیرات لپ تاپ ایسوس

در طی روند پیشرفت تکنولوژی ، کامپیوتر ها و لپ تاپ ها تولید گشتند تا کمک شایانی به انسان نموده و بسیاری از امور را به راحتی و در زمانی کمتر به انجام برسانند و به علت کاربرد و اهمیت ویژه ای که در دنیا دارند ، شرکت های متعددی مانند اپل ، دل ، ایسر ، HP و … به تولید انواع مختلفی از لپ تاپ ها رو آورند .

گاهی در اثر رخداد یا بروز حادثه ای ناگهانی ، ممکن است به لپ تاپ آسیبی وارد شود که باید آن را هر چه سریع تر تعمیر نمود . از این رو در مقاله تعمیرات لپ تاپ ایسوس ، می خواهیم اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار شما کاربران گرامی قرار دهیم تا در صورت نیاز از آن بهره برید .

لپ تاپ برند ایسوس

لپ تاپ برند ایسوس یکی از برند لپ تاپ های پرکاربرد و پر مصرف در بین کاربران لپ تاپ می باشد اما این لپ تاپ نیز همانند سایر لوازم از آسیب دیدن مصون نبوده و ممکن است در اثر بروز عوامل آسیب رسان یا استهلاک دچار آسیب شود و از آن جهت که امروزه لپ تاپ وسیله ای ضروری ای بوده که بسیاری از امور اعم از امور عمومی و تخصصی را توسط آن به انجام می رسانند ، بروز کوچکترین اختلال در آن منجر به مختل شدن امور کاربران شده و آن ها را با مشکلات فراوانی رو به رو می کند .

لپ تاپ های ایسوس نیز مانند سایر لپ تاپ ها می توانند دچار مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری شوند به طوری که باید هرچه سریع تر جهت رفع مشکل به وجود آمده و تعمیر آن اقدام نمود . از متداول ترین مشکلات لپ تاپ های ایسوس می توان به خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ ، عدم کارکردن کیبورد و تاچ پد ، خرابی LCD ، هنگ کردن سیستم ، کاهش سرعت آن اشاره نمود .

بیشتر بدانید : تعمیرات لپ تاپ HP

خرابی LCD لپ تاپ ایسوس
خرابی LCD لپ تاپ ایسوس

یکی از بخش های آسیب پذیر لپ تاپ ، LCD است که آسیب دیدن آن می تواند در عملکرد کلی لپ تاپ تاثیر منفی بگذارد زیرا LCD بخشی است که می توان تمامی اطلاعات مورد نظر و نتایج دستوراتی که کاربر به سیستم اعمال می کند را در آن مشاهده نمود .

عوامل متعدد و گوناگونی می توانند باعث خراب شدن LCD لپ تاپ شوند ؛ اما مهم ترین و متداول ترین آن ها که آسیب های جدی و جبران ناپذیری به LCD وارد می کنند ، شامل ضربه خورد LCD ، سقوط لپ تاپ از ارتفاع ، سقوط اشیا بر دستگاه ، نوسانات برق و نفوذ مایعات به درون سیستم می شود . البته توجه داشته باشید که با رعایت اصول و نکات مذکور، می توان از بروز آن ها جلوگیری کرده و مانع از وارد شدن آسیب به LCD لپ تاپ شویم .

اولین نکته در این زمینه ، قرار دادن لپ تاپ در محلی ایمن و به دور از خطراتی نظیر ضربه خوردن و سقوط از ارتفاع می باشد تا بدین ترتیب از شکسته شدن LCD لپ تاپ پیشگیری نمایید . همچنین از قرار دادن ظروف حاوی مایعات از جمله لیوان آب ، چای ، قهوه یا هر نوشیدنی دیگری خودداری نمایید زیرا ممکن است بر اثر بی احتیاطی ظرف مورد نظر واژگون شده و محتویات داخل آن بر روی سیستم ریخته شود که همین امر موجب نفوذ مایع به داخل سیستم و در نهایت سوختن برخی از قسمت های دستگاه نظیر LCD ، کیبورد ، برد و … می شود .

یکی دیگر از عوامل آسیب رسان به LCD همان طور که ذکر شد ، نوسانات برق می باشد که برای جلوگیری از آسیب رساندن این عامل باید ترتیب اتصال در متصل کردن دستگاه به شارژر را رعایت نمود ؛ به گونه ای که برای متصل کردن لپ تاپ به شارژر در ابتدا باید شارژر را به پریز حاوی محافظ برق و سپس به دستگاه متصل نمایید تا علاوه بر جلوگیری از آسیب هایی که نوسانات برق به LCD وارد می کند مانع از وارد شدن صدمه به برد و سایر بخش های سیستم شوید .

کاهش سرعت سیستم لپ تاپ ایسوس
کاهش سرعت سیستم لپ تاپ ایسوس

کاهش سرعت لپ تاپ مسئله ای است که برای بسیاری از لپ تاپ ها رخ داده و این معضل منجر به ایجاد نارحتی برای کاربران می گردد . کاهش سرعت ممکن است بر اثر نفوذ ویروس ها و بدافزارها رخ دهد از این رو در صورت مواجه شدن با این مشکل از یک آنتی ویروس برای شناسایی ویروس ها استفاده نمایید .

در صورت عدم وجود ویروس ، باید دلایل دیگری که منجر به بروز این اتفاق می گردند را شناسایی نمایید . به عنوان مثال استفاده از چندین نرم افزار به صورت همزمان یا اجرای یک نرم افزار سنگین مانند برنامه های گرافیکی می تواند سرعت لپ تاپ را کاهش دهد ؛ از این رو باید برنامه را قطع کرده و مدتی به سیستم استراحت دهید .

اقدام بعدی در راستای بهبود سرعت عمل لپ تاپ ارتقا سیستم عامل آن می باشد زیرا ممکن است این مشکل در اثر قدیمی بودن سیستم عامل رخ داده باشد و شما با به روزرسانی آن ، می توانید این معضل را به راحتی برطرف کنید .

همچنین باید حجم هارد خود را بررسی کنید زیرا پر بودن حجم هارد خود منجر به کاهش سرعت لپ تاپ می شود و در صورت پر بودن اطلاعات غیر ضروری خود را پاک کرده یا به حافظه ای خارجی منتقل نمایید . اما اگر پس از انجام اقدامات ذکر شده ، همچنان سرعت لپ تاپ پایین بود باید آن را به یک مرکز تخصصی ببرید .

تعمیر تاچ پد لپ تاپ ایسوس
تعمیر تاچ پد لپ تاپ ایسوس

تاچ پد صفحه ای مستطیل شکل است که به صورت لمسی کار کرده و در پایین کیبورد تعبیه شده است . از آن جهت که از تاچ پد به عنوان جایگزینی برای ماوس استفاده می شود و کار کردن با آن بسیار راحت تر از موس بوده ، خرابی یا کاهش عملکرد آن می تواند موجب رنجش کاربر گردد و در انجام امور وی اختلال به وجود آورد .

تاچ پد که آن را با نام trackpad نیز می شناسند می تواند در اثر بروز حوادثی نظیر ضربه خوردن یا ریخته شدن مایعات به روی آن دچار مشکلات سخت افزاری گردد یا بر اثر نفوذ ویروس و بدافزارها به دستگاه دچار مشکلات نرم افزاری گردد .

اگر مشکل به وجود آمده آن منشا سخت افزاری دارد ، باید دستگاه را به یک مرکز تخصصی تعمیرات لپ تاپ برد تا به صورت فنی آن را بررسی و تعمیر نمایند . اما اگر منشا مشکل نرم افزاری است می توان با انجام چند راهکار کوچک آن را بر طرف نمود .

در ابتدا یک مرتبه سیستم را ریستارت کنید تا اگر مشکل آن ناشی از اجرای برنامه های سنگین یا هنگ کردن باشد ، برطرف گردد . سپس دستگاه را توسط یک آنتی ویروس قوی مورد بررسی قرار دهید تا در صورت نفوذ ویروس ها ، آن ها را از بین ببرد .

شایان ذکر است که بروز اختلال در تاچ پد می تواند ناشی ازکثیف شدن آن و نفوذ گرد و غبار به داخل آن نیز باشد . از این رو توصیه می کنیم تا همواره لپ تاپ خود را تمیز نگه داشته و به صورت مرتب هر شش ماه یک بار آن را تمیز کنید تا مانع از بروز مشکلاتی این چنینی شوید .

پیشنهاد کانون آرسده به شما کاربران گرامی توجه به مطالب ذکر شده در این مقاله می باشد تا با اصول نگهداری از لپ تاپ ، انواع خرابی ها و نحوه تعمیرات لپ تاپ ایسوس آشنا گشته تا در صورت لزوم با استفاده از این مطالب به رفع مشکل به وجود آمده بپردازید . امیدواریم مطالب این مقاله برای شما عزیزان سودمند واقع شده باشد . هدف ما تنها جلب رضایت شماست . کافیست اعتماد کنید …

بهتر است مقالات ما را مطالعه کنید

لیست خرابی لپ تاپ براساس برند

لیست خرابی لپ تاپ براساس برند

/
لیست خرابی لپ تاپ براساس برند دلایل خرابی لپ تاپ چیست ؟ با این …
تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون

تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون

/
تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون لپ تاپ ها جزء سیستم هایی است که ب…
ارزان ترین لپ تاپ ۲۰۲۱
بهترین مدل لپ تاپ برای گیمر
جدیدترین لپ تاپ های سال 2021
تفاوت ویندوز اورجینال با کرک شده
چگونگی آپدیت ویندوز
چگونگی ارتقا کارت گرافیک لپ تاپ
مجازی سازی سرورها
تعمیرات لپ تاپ سامسونگ Samsung
تعمیرات لپ تاپ توشیبا Toshiba
تعمیرات لپ تاپ سونی sony
تعمیرات لپ تاپ لنوو Lenovo
تعمیر لپ تاپ فوجیتسو fujitsu
تعمیرات لپ تاپ دل
تعمیرات لپ تاپ ایسوس
تعمیرات لپ تاپ ایسر
تعمیرات لپ تاپ HP
تعمیرات لپ تاپ
تاریخچه ساخت لپ تاپ
تعمیرات تاچ پد لپ تاپ
تعمیر و تعویض اسپیکر لپ تاپ
تعمیر و تعویض USB لپ تاپ
تاچ پد لپ تاپ
تعمیر فیش روی لپ تاپ
تعمیر فلت لپ تاپ
تعمیر آداپتور لپ تاپ
پورت USB C لپ تاپ
تعمیر و تعویض تاچ پد لپ تاپ
تعمیر و تعویض برد لپ تاپ
تعمیر و تعویض باتری لپ تاپ
تعمیر و تعویض LCD لپ تاپ
تعمیر و تعویض LED لپ تاپ
تعویض ای سی پروگرامر لپ تاپ
تعویض فن لپ تاپ
تعمیر و تعویض هایولتاژ لپ تاپ
تعمیر و تعویض لولای لپ تاپ
تعمیر و تعویض کیبورد لپ تاپ
تفاوت لپ تاپ و اولترابوک چیست
تفاوت الترابوک ها و نت بوک ها و تبلت ها
تعویض لولای لپ تاپ
تعویض کارت شبکه لپ تاپ
تعویض چیپ لپ تاپ
خرابی برد لپ تاپ
خرابی LCD لپ تاپ
خازن ها
حسگر اثر انگشت لپ تاپ
چرا باید ویندوز را آپدیت کرد
دلایل شارژ نشدن باتری لپ تاپ
دلایل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ
داغ شدن لپ تاپ
خیس شدن لپ تاپ
خطرات اشعه لپ تاپ
ریختن مایعات بر روی لپ‌تاپ
ریبال کردن چیپ
روشن نشدن لپ تاپ
رفع مشکل کندی ویندوز
روش رفع مشکل بلو اسکرین BSOD
کلیدهای ورود به بایوس Bios
کارت گرافیک چیست
علت هنگ کردن لپ تاپ
علت روشن نشدن وایرلس در ویندوز
سرسخت ترین لپ تاپ های 2019
معرفی بهترین لپ تاپ های تجاری
معایب اتصال دائم شارژر به لپ تاپ
 مشکلات نرم افزاری لپ تاپ
مراحل نصب ویندوز seven 7
لپ تاپ هایی با بیشترین عمر باتری
ویژگی های ویندوز ۱۰ بر روی لپ تاپ ها
نمودار خرابی لپ تاپ ها
نصب درایور روی انواع ویندوز
تعویض ال سی دی لپ تاپ
بهم ریختن ساعت و تاریخ لپ تاپ
بهترین لپ تاپ های سال 2019
بهترین برند های لپ تاپ
آپدیت کردن ویندوز 7
معرفی انواع رم لپ تاپ
امنیت شبکه های کامپیوتری
اکتیو کردن ویندوز 10
افزایش طول عمر باتری‌های لپ‌ تاپ
اشتباهات رایج در خرید لپ تاپ
LED لپ تاپ

LED لپ تاپ

/
مادربرد Motherboard چیست
قطعات الکترونیکی
CPU چیست ؟؟؟

CPU چیست

/
بایوس Bios چیست ؟
ابزار و تجهیزات تعمیرات لپ تاپ
5 1 رای
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها