توجه داشته باشید

شما میتوانید در صورت وجود مشکل خارج از تایم کاری مجموعه در پایین صفحه در قسمت ارسال دیدگاه مشکل خود را بیان کنید تا در اسرع وقت کارشناسان ما به آن رسیدگی کرده و در همان قسمت به شما راه حل رفع مشکل لپ تاپ را بیان کنند و در صورت امکان ، مشکل لپ تاپ شما را از راه دور برطرف کنند .

دلایل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ

دلایل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ

خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ متواند ناشی از بروز اتفاقاتی باشد که اکثریت آنها بر اثر عدم توجه و مراقبت کافی نسبت به لپ تاپ باشد ، در بعضی از مواقع هم نوسان برق میتواند به المان های روی برد آسیب زده و بر اثر اتصالی حرارت تولید شده و دستگاه ناگهان خاموش شود . دلایل دیگری هم میتواند در بروز خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ دخیل باشد که در ادامه مقاله دلایل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ برایتان توضیح میدهیم . بهتر است تا انتهای مقاله با ما همراه باشید .

درجه حرارت بالاتر از میزان استاندارد سیستم

درجه حرارت بالاتر از میزان استاندارد سیستم

از مهم ترین و واضح ترین دلایل خاموشی نگهانی لپ تاپ ها ‌هنگام انجام فعالیت‌های گرافیکی مانند بازی ، حرارت بیش از معمول سیستم است. این موضوع به خصوص در ‌لپ‌تاپ بیشتر قابل مشاهده می باشد چرا که اجزای لپ تاپ حساس است و واکنش بیشتری نسبت به انجام فعالیت های سنگین نشان میدهد . همچنین توجه داشته باشید که فن لپ تاپ شما درست به فعالیت خود ادامه دهد ، ممکن است فن شما کارش را درست انجام ندهد و شما متوجه این موضوع نشوید به انجام فعالیتتان با لپ تاپ خود ادامه دهید ، در این صورت حرارت سیستم شما خارج نشده و با بالا رفتن دما ممکن است اجزای اصلی دستگاه شما از بین برود و مشکل ساز شود .

حرارت بیش از اندازه استاندارد ، به اندازه ای می تواند برای سیستم ایجاد خطر‌ساز کند که امروزه حدودا همه دستگاه‌ها مکانیزم خاموشی خودکار را برای مقابله با این موضوع ‌دارند . برای برطرف کردن این مشکل در ابتدا باید به دلیل اصلی آن بپردازیم .

به طور مثال امکان آن وجود دارد که منافذ دستگاه برای ورود و خروج هوا با انواع گرد و غبار دچار گرفتگی شده باشد . اگر این موضوع برای شما نیز صدق می کند منافذ دستگاه را در صورت دسترسی به طور کامل و با دقت پاک سازی کنید‌ ، به طور معمول میتوانید هر چند ماه یکبار دستگاه خود را برای غبار گیری پیش یک مرکز معتبر تعمیرات لپ تاپ ارسال کنید .

نقص فنی سخت‌ افزار‌ی

نقص فنی سخت‌ افزار‌ی

از دیگر عوامل و دلایل اصلی و قابل بحث خاموشی ناگهانی دستگاه ها به ویژه لپ تاپ ها ، ‌نقص سخت افزاری در بخشی از اجزا این دستگاه است ، سخت‌افزارهای اصلی که در این مورد باید حتما به آن ها توجه کافی و لازم داشت عبارتند از : RAM ، CPU، Mainboard و کارت گرافیکی . همچنین در بعضی از موارد نیز این موضوع مربوط به Power دستگاه نیز می‌تواند مرتبط باشد که باید مورد بررسی قرار گرفت تا اگر مشکل از این قسمت شناسایی شد به حل این مشکل و نقص پرداخت . مدار پاور دستگاه یکی از اصلی ترین اقسامی است که در هنگام خاموش شدن ناگهانی دستگاه شما میتواند دخیل باشد و در صورتی که این مدار آسیب ببیند دستگاه شما دیگر قادر به روشن شدن نخواهد بود و باید مشکل مدار پاور شما برطرف شود . همچنین آسیب دیدن این مدار میتواند به دیگر قسمت های دستگاه شمارا درگیر کند ، بنابر این اگر پس از برطرف کردن مشکل مدار پاور لپ تاپ مشکل برطرف نشد ، نگران نباشید و به دنبال سرنخ بر روی دیگر قسمت های برد بگردید .

ولتاژ نامناسب شارژر

ولتاژ نامناسب شارژر

در خرید آداپتور های جدید برای دستگاه خود دقت کنید . امروزه در بازار آداپتور های چینی درجه 3 وارد شده است که اطمینانی به آنها نیست و ممکن است بعد از گذشت چند روز به لپ تاپ شما آسیب بزند ، توجه داشته باشید که آداپتور های خریداری شده با ولتاژ یکسان برای دستگاه خود تهیه کنید چرا که ممکن است به دستگاه شما آسیب برسد . در صورت خرابی آداپتور دستگاهتان سعی کنید که برای لپ تاپ خود آداپتور اورجینال تهیه کنید ، چرا که آداپتور های درجه 3 موجود در بازار ، به شدت دچار نوسان میشوند و لپ تاپ شما را با مشکل مواجه میکنند .

بیشتر بدانید : تعمیرات شارژر لپ تاپ

نقص فنی نرم افزاری

نقص فنی نرم افزاری

بدافزار‌ها یکی از دلایل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ

یکی دیگر از دلایل اصلی خاموشی ناگهانی لپ تاپ ها ، می‌تواند وجود یک بدافزار بر روی سیستم باشد . برخی از این بدافزار‌ها سبب خارج شدن کنترل سیستم میشوند و حتی ممکن است این بدافزارها یا همان ویروس ها به داخل پروگرام بایوس نفوذ کرده و باعث برهم خوردن پروگرام بایوس دستگاه شما شوند و سبب می شوند که دیگر دستگاه شما تصویر ندهد . به همین دلیل همیشه داخل سیستم خود از آنتی ویروس های لایسنس دار و معتبر استفاده کنید .

سعی کنید هر حافظه ذخیره سازی اکسترنالی را به سیستم خود متصل نکنید و حدالامکان قبل از باز کردن فایل حافظه ذخیره سازی در سیستم ، ابتدا توسط آنتی ویروس فایل ها را اسکن کنید و سپس در سیستم خود باز کنید . برای محافظت بیشتر از سیستم خود ، مراقب فایل های دانلودی از داخل فضای اینترنت باشید ، ممکن است فایل ها دارای ویروس باشند .

توجه داشته باشید که سیستم عامل لپ تاپ خود را هر چند ماه یکبار تعویض کنید و بروزرسانی نمایید ، با این کار شما از سیستم عامل های بروز با امنیت بیشتری استفاده میکنید .

خرابی یا از کار افتادن درایو گرافیک

نصب سیستم عامل جدید و تغییر درایور کارت گرافیک یا Display نیز می‌تواند یکی دلایل اصلی خاموشی ناگهانی بی‌مورد لپ تاپ شما باشد ، به خصوص اگر کاربر کمی هم با تنظیمات BIOS به فعالیت ها مختلف پرداخته است و تنظیمات آن دستکاری کرده باشد .

برای فهمیدن و متوجه شدن آن که این مشکل از درایور می باشد و یا خیر ، یک راه حل چنین می باشد که به جستجو و یافتن فایل‌های dump در سیستم و پس از خاموشی ناگهانی لپ تاپ بپردازید . این فایل‌ها از فایل های بسیار مفید و پر کاربرد به حساب می آیند که بهتر است در هنگام بروز این مشکل از آن ها بهره برد .

نصب صحیح درایور در این بحث خیلی حائز اهمیت است . اگر نمیتوانید درایور سیستم خود را به طور صحیح نصب کنید ، یه هیچ وجه اقدام به تعویض ویندوز خود نکنید و بهتر از یک متخصص در این زمینه استفاده کنید .

اگر بعد از تمام توصیه های بالا هنوز مشکل دارید و کامپیوتر شما به صورت ناگهانی خاموش می شود احتمال دارد مشکلی در سیستم عامل شما وجود داشته باشد لطفا مراحل زیر را برای اطمینان چک نمائید :

کامپیوتر خود را ریستارت کرده و هنگام بوت شدن آن را بر روی CMOS تنظیم کنید سپس وقتی کامپیوتر شما با تنظیمات CMOS لود شد ، اجازه دهید تنظیمات به درستی کامل گردد. اگر کامپیوتر شما پس از کامل شدن تنظیمات CMOS خاموش نشد سیستم عامل شما دچار مشکل است و شما نیاز دارید مجدد سیستم عامل مورد نظرتان را نصب نمائید. همچنین اگر به خطای Missing Operating System برخورد کردید مقاله مربوط به ۵ راه حل کاربردی برای رفع خطای Missing Operating System ویندوز انزل وب را مطالعه نمائید.

لوازم جانبی برای خنک کردن لپ تاپ

برای جلوگیری از خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ استفاده از Cool Pad ها توصیه می شوند. Cool Pad ها قطعاتی هستند که مانند تخته در زیر دستگاه قرار می گیرند و در داخل و یا روی آن ها چند فن قرار گرفته است تا به خنک شدن کمک نماید.

راه حل دیگر استفاده از پد های مختلف است. پد هایی که جنس آلومینیمی دارند پر کاربرد ترند. برخی از این پد ها از برق لپ تاپ تغذیه می کنند و گرما را به بیرون هدایت می کنند. این پد ها را می توان از فروشگاه های لوازم جانبی کامپیوتر تهیه کرد.

توجه داشته باشید که دمای لپ تاپ یا کامپیوتر ها همیشه در حال تغییر می باشد و هرگز ثابت نمی ماند. پس بهتر است یک نرم افزار برای کنترل دمای لپ تاپ داشته باشید و متوجه شوید که چه فعالیت هایی دمای دستگاه را افزایش می دهد.

امیدواریم مقاله بالا برای شما مفید بوده باشد . کانون آرسده با سابقه و اگاهی که در زمینه لپ تاپ دارد در خدمت شماست تا در صورت هر گونه مشکل بیشتر یا سوال به این کانون اعتماد کرده و مشکل دستگاه خود را با ما در میان بگذارید .

بهتر است مقالات ما را مطالعه کنید

لیست خرابی لپ تاپ براساس برند

لیست خرابی لپ تاپ براساس برند

/
لیست خرابی لپ تاپ براساس برند دلایل خرابی لپ تاپ چیست ؟ با این …
تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون

تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون

/
تاریخچه ساخت لپ تاپ تا کنون لپ تاپ ها جزء سیستم هایی است که ب…
ارزان ترین لپ تاپ ۲۰۲۱
بهترین مدل لپ تاپ برای گیمر
جدیدترین لپ تاپ های سال 2021
تفاوت ویندوز اورجینال با کرک شده
چگونگی آپدیت ویندوز
چگونگی ارتقا کارت گرافیک لپ تاپ
مجازی سازی سرورها
تعمیرات لپ تاپ سامسونگ Samsung
تعمیرات لپ تاپ توشیبا Toshiba
تعمیرات لپ تاپ سونی sony
تعمیرات لپ تاپ لنوو Lenovo
تعمیر لپ تاپ فوجیتسو fujitsu
تعمیرات لپ تاپ دل
تعمیرات لپ تاپ ایسوس
تعمیرات لپ تاپ ایسر
تعمیرات لپ تاپ HP
تعمیرات لپ تاپ
تاریخچه ساخت لپ تاپ
تعمیرات تاچ پد لپ تاپ
تعمیر و تعویض اسپیکر لپ تاپ
تعمیر و تعویض USB لپ تاپ
تاچ پد لپ تاپ
تعمیر فیش روی لپ تاپ
تعمیر فلت لپ تاپ
تعمیر آداپتور لپ تاپ
پورت USB C لپ تاپ
تعمیر و تعویض تاچ پد لپ تاپ
تعمیر و تعویض برد لپ تاپ
تعمیر و تعویض باتری لپ تاپ
تعمیر و تعویض LCD لپ تاپ
تعمیر و تعویض LED لپ تاپ
تعویض ای سی پروگرامر لپ تاپ
تعویض فن لپ تاپ
تعمیر و تعویض هایولتاژ لپ تاپ
تعمیر و تعویض لولای لپ تاپ
تعمیر و تعویض کیبورد لپ تاپ
تفاوت لپ تاپ و اولترابوک چیست
تفاوت الترابوک ها و نت بوک ها و تبلت ها
تعویض لولای لپ تاپ
تعویض کارت شبکه لپ تاپ
تعویض چیپ لپ تاپ
خرابی برد لپ تاپ
خرابی LCD لپ تاپ
خازن ها
حسگر اثر انگشت لپ تاپ
چرا باید ویندوز را آپدیت کرد
دلایل شارژ نشدن باتری لپ تاپ
دلایل خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ
داغ شدن لپ تاپ
خیس شدن لپ تاپ
خطرات اشعه لپ تاپ
ریختن مایعات بر روی لپ‌تاپ
ریبال کردن چیپ
روشن نشدن لپ تاپ
رفع مشکل کندی ویندوز
روش رفع مشکل بلو اسکرین BSOD
کلیدهای ورود به بایوس Bios
کارت گرافیک چیست
علت هنگ کردن لپ تاپ
علت روشن نشدن وایرلس در ویندوز
سرسخت ترین لپ تاپ های 2019
معرفی بهترین لپ تاپ های تجاری
معایب اتصال دائم شارژر به لپ تاپ
 مشکلات نرم افزاری لپ تاپ
مراحل نصب ویندوز seven 7
لپ تاپ هایی با بیشترین عمر باتری
ویژگی های ویندوز ۱۰ بر روی لپ تاپ ها
نمودار خرابی لپ تاپ ها
نصب درایور روی انواع ویندوز
تعویض ال سی دی لپ تاپ
بهم ریختن ساعت و تاریخ لپ تاپ
بهترین لپ تاپ های سال 2019
بهترین برند های لپ تاپ
آپدیت کردن ویندوز 7
معرفی انواع رم لپ تاپ
امنیت شبکه های کامپیوتری
اکتیو کردن ویندوز 10
افزایش طول عمر باتری‌های لپ‌ تاپ
اشتباهات رایج در خرید لپ تاپ
LED لپ تاپ

LED لپ تاپ

/
مادربرد Motherboard چیست
قطعات الکترونیکی
CPU چیست ؟؟؟

CPU چیست

/
بایوس Bios چیست ؟
ابزار و تجهیزات تعمیرات لپ تاپ
2 1 رای
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها